6063 poze   100406 vizite

REGULAMENT PESCUIT

Prin pescuit in scop recreativ se intelege pescuitul efectuat cu undita, in scop de agrement, cu respectarea urmatoarelor reguli:
1. Taxarea se efectueaza pe lac, fiecarui platitor inmanandu-i-se personal bonul fiscal de acces pe balta, iar pescarul platitor, prin achitarea acestuia, isi exprima acordul cu privire la prezentul Regulament.
2. Contravaloarea unei taxe de pescuit este de 50 lei/zi (Cismasu’1) si 25 lei/zi (Cismasu’2) pentru fiecare persoana. Accesul pe balta si pescuitul se vor efectua intre orele 5.00 – 21.00 .
3. Nu se admite achitarea partiala a taxei de pescuit, in functie de timpul de pescuit sau oricare alt motiv.
4. Pescuitul pe timp de noapte este strict interzis !
5. Accesul la pescuit se face nominal, bonul fiscal nu este transmisibil.
6. Pentru fiecare taxa de pescuit se admit doar 3 undite, cu maxim 2 carlige fiecare. Pentru o a patra undita se plateste contravaloarea unei noi taxe de pescuit.
7. Pescuitul se practica de pe mal, este interzisa intrarea in apa, sub orice motiv.
8. Cantitatea maxima admisa pentru o taxa de pescuit este de 3 kg de peste. Pestele prins peste aceasta greutate se va elibera imediat !
9. Pescarii se vor supune controalelor persoanelor autorizate.Pestele prins va fi pastrat viu in juvelnice, astfel incat angajatul sau persoanele indreptatite sa poata face verificarea.
10. Persoanele de sex masculin care insotesc pescarii sportivi, fara a pescui, vor achita o taxa de 5 lei/zi, iar tentativa de a pescui a acestora se considera furt si constituie infractiune care se pedepseste cu inchisoare de la 1 la 5 ani, conform art.228 din Codul Penal.

In cazul abaterilor grave (furtul de peste, distugerea de bunuri sau sustragerea acestora din incinta bazei) ne rezervam dreptul de a anunta institutiile in drept, autorii urmand sa suporte rigorile legii.
Autoritatile competente (Politia, Jandarmeria) colaboreaza cu conducerea societatii pentru buna desfasurare a acestei activitati.

11. Pescarii sportivi sunt obligati sa intretina curatenia generala a locului de pescuit. Nu se vor arunca resturi menajere pe mal si in apa. In acest scop vor fi folosite locurile special amenajate. Nu se vor afecta fanetele sau culturile din apropierea apei si nu se vor taia arborii.
12. Comportamentul va fi civilizat si corespunzator scopului recreativ, cu urmatoarele precizari:
• Nu se va consuma alcool in exces.
• Muzica nu va deranja celelalte persoane aflate la pescuit.
13. Fiecare pescar poate fi insotit de o persoana de sex feminin sau de copii cu varsta pana in 14 ani, fara ca acestia sa plateasca vreo taxa.
14. Copiii cu varsta sub 14 ani si femeile care insotesc pescarii care achita taxa de pescuit, pot pescui cu o undita, gratuit, exclusiv in sistemul prinzi si eliberezi .Albumul selectat nu contine nici o poza.Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj Înapoi Nu poți trimite un mesaj fără conținut! Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje. Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp. A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou. Mesajul a fost trimis.