6063 poze   100413 vizite

REGULAMENT AGREMENT

Prin agrement se intelege petrecerea timpului liber pe malul baltii, in locurile special amenajate cu masute, bancute si vetre de foc.

15. Taxarea se efectueaza pe lac, fiecarui platitor inmanandu-i-se personal bonul fiscal de agrement, iar persoana platitoare, prin achitarea acestuia, isi exprima acordul cu privire la prezentul Regulament.
16. Contravaloarea unei taxe de agrement este de 5 lei/zi pentru fiecare persoana. Accesul pe balta si agrementul se vor efectua intre orele 5.00 – 21.00 .
17. Gratarul se poate face intr-o vatra de foc existenta sau in gratar cu picioare.
18. Detinatorii de caini sunt obligati sa isi controleze in permanenta animalele, astfel incat sa se asigure siguranta persoanelor care circula pe malul apei.
19. Nu se vor afecta fanetele sau culturile din apropierea apei si nu se vor taia arborii.
20. Agrementistii sunt obligati sa se comporte civilizat, fara urlete, scandal, muzica si alte manifestari huliganice.
21. Camparea este interzisa!
22. Scaldatul este interzis!
23. Persoanele care fac agrement sunt rugate sa lase locul folosit curat, fara chistoace, coji de seminte sau alte obiecte. Pe balta sunt amplasate cosuri de gunoi.
Orice abatere de la vreunul din punctele prevazute in prezentul Regulament atrage dupa sine evacuarea persoanelor implicate.
Va multumim !

SC DAFAN IMPEX SRL este exonerata de orice raspundere privind eventualele incidente, accidente sau alte intamplari care ii afecteaza in vreun fel pe cei intrati in amenajarea piscicola, indiferent de cauza/cauzator.

Acest regulament a fost intocmit respectand legislatia in vigoare, personalul societatii avand competenta pentru aplicarea acestuia pe teritoriul amenajarii piscicole.Albumul selectat nu contine nici o poza.Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj Înapoi Nu poți trimite un mesaj fără conținut! Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje. Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp. A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou. Mesajul a fost trimis.